На 24 ноември, на пл.„Кракра Пернишки,“ в Перник СПОРТ ТОТО

...
На 24 ноември, на пл.„Кракра Пернишки,“ в Перник СПОРТ ТОТО
Коментари Харесай

Джакпотът на Спорт тото за над 4 550 000 лева събра късметлии от Перник на площада


На 24 ноември, на пл.„ Кракра Пернишки, “ в Перник СПОРТ ТОТО раздаде разнообразни печалби и автомобил на участници в игрите от града. Тотализаторът пристигна с огромен джакпот от 4 550 000 лева в „ Тото 2 – 6 от 49 “, който събра тото почитателите на площада.
Чисто новата кола беше спечелена от 85 тираж на „ Тото 2 – 6 от 49 “. Името на щастливия собственик е Тони Толев. Той е от град Перник, но работи в София. От 6 години е редовен участник в игрите на СПОРТ ТОТО и много рядко пропуска тираж. Любимите му игри са „ Тото 2 – 6 от 49 “, „ Тото 2 – 6 от 42 “ и „ Тото 2 – Зодиак “. Когато отива в тото пункта да пусне фишовете си за следващия тираж, решава да провери и квитанциите си от последното теглене. Тогава се оказва, че именно той е късметлията от Перник, спечелил чисто нов лек автомобил. В първия момент не може да повярва, но само няколко минути по-късно се обажда на всичките си близки, за да се похвали с чудесната новина. Тони е шофьор и има кола, но е стара, затова няма търпение да се качи на новата и да започне да обикаля най-красивите места в България.


От организираната специална томбола, много късметлии си тръгнаха с подаръци и ТОТО фишове за неделния тираж. В него джакпотите ще достигнат 8 303 400 лева, а само в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ сумата вече приближава внушителните 4 550 000 лева. Това е най-голямата парична печалба в момента у нас, която продължава да нараства. Във всеки тираж има лек автомобил и парични суми до 120 000 лева във Втори тото шанс на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “.
Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 1/3 от своите постъпления за българския спорт. Това е и причината освен много музика, печалби и изненади, гостите на събитието да видят и демонстрациите на спортистите от местния клуб по хокей на трева „ Ен Джи Ес “ с треньор Руслан Стефанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР