На 20 януари сутринта комшийката дойде и каза, че пред

...
На 20 януари сутринта комшийката дойде и каза, че пред
Коментари Харесай

Македонецът, който беше задържан за агресия към полицай в София, с различна версия за инцидента

На 20 януари сутринта комшийката дойде и каза, че пред моята кола има полиция, която я снима. Слезнах долу и те ми казаха: Ти си участник в ПТП, трябва да подпишеш декларация.
Това разказа пред камерата на Нова телевизия македонецът Зоран Маглешев, който бе задържан по повод проявена агресия спрямо служител на реда.

" Мой съсед се оплакал, че с моята кола съм блъснал неговата, а такова нещо няма. Те ме караха да подпиша декларацията и ме заплашиха, че ако не го направя, ще запишат, че съм напуснал ПТП-то. Аз им отговорих, че съм на място, не съм участвал в никакво ПТП и няма как да го напусна. Искаха ми личната карта. Тогава започнах да ги снимам и те взеха да ме заплашват. На клипа се вижда ясно. Полицаят ме хвана през кръста и се опита да ме свали на земята. Аз само повтарях, че ще си дам картата. Тогава полицаят явно се е подхлъзнал и е паднал на земята, като си е наранил ръката. Дойдоха други патрулки и предложиха да ме арестуват и още утре ще бъда осъден за хулиганство. Не съм проявявал никаква агресия и не съм нападал полицая. Напротив. Той ме нападна и се опита да ме свали на земята ", каза още мъжът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР