Напрежението в САЩ не е от началото на мандата на

...
Напрежението в САЩ не е от началото на мандата на
Коментари Харесай

Тръмп ли е причина за напрежението в САЩ?

Напрежението в САЩ не е от началото на мандата на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, а поне от 12 години назад, още при управлението на Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Това коментира бившият ни зам.- външен министър Милен Керемедчиев пред бТВ

„ Американците от централно разположените щати се почувстваха пренебрегнати, тогава се заговори и за обратен расизъм от цветнокожи към бели “, каза още той.

Според него тези процеси са довели Тръмп на власт: „ Харесаха слогана му „ Америка първа “. Смятаха, че гордостта им е открадната, отмъщение на средния бял американец виждаме “, смята още Керемедчиев.

По думите му сега е важно как ще се опита Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в да обедини нацията.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 86  Служители в Държавния департамент приканиха Помпейо да осъди подстрекателствата на Тръмп Служители в Държавния департамент приканиха Помпейо да осъди подстрекателствата на Тръмп  Тръмп обмисля дали да не сътвори своя различна платформа на Twitter Тръмп обмисля дали да не сътвори своя различна платформа на Twitter  Подготвя се импийчмънт против Тръмп в понеделник Подготвя се импийчмънт против Тръмп в понеделник
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР