Наказателното дело от частен характер срещу зам.-кмета на Сопот Николай

...
Наказателното дело от частен характер срещу зам.-кмета на Сопот Николай
Коментари Харесай

Кошмарът на зам.-кмета на Сопот вече се сбъдва!

Наказателното дело от частен характер срещу зам.-кмета на Сопот Николай Новаков, което дълго време се бавеше в Районен съд Карлово, най-сетне бе прехвърлено по подсъдност в София, научи БЛИЦ от свои източници.

Столичният районен съд е образувал незабавно делото и е насрочило първото заседание на 3 октомври сутринта. На подсъдимия Новаков е указано, че делото може да бъде разгледано и решено и в негово отсъствие, съгласно закона. Съдът е дал на заместник-кмета 7-дневен срок за отговор и възражения.

Разпореждането на столичните магистрати не подлежи на обжалване. БЛИЦ припомня, че делото беше образувано по искане на Бранимир Батев-директор на Европейския институт за стратегия и анализи, заради публични неверни твърдения, изказани от Новаков по национална телевизия относно данъчни задължения на Бранимир Ботев към община Сопот.

БЛИЦ припомня , че през пролетта имаше две пресконференции на ГЕРБ, на които Антон Тодоров изнесе данни на груби нарушения на кметския тандем в община Сопот. Малко след това кметът Деян Дойнов и заместникът му бяха изхвърлени от редиците на БСП.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР