Най-известният сутеньор в Невада се опита да популяризира индустрията на

...
Най-известният сутеньор в Невада се опита да популяризира индустрията на
Коментари Харесай

Невиждан куриоз! Най-известният сутеньор умря внезапно, но е на път да спечели изборите в Невада

Най-известният сутеньор в Невада се опита да популяризира индустрията на законните публични домове в щата, като общуваше на партита със знаменитости, имаше собствено риалити предаване по HBO и организираше налудничави рекламни акции.
Славата на Денис Хоф го бе превърнала във фигура, която привлича вниманието в една индустрия, която обикновени избягва светлината на прожекторите. И въпреки че тази седмица той бе открит мъртъв, Хоф е на път да спечели място в местния парламент след по-малко от три седмици.
По време на предизборната кампания Хоф, който имаше риалити предаване по HBO на име Cathouse, се представяше като републиканец със стила на Доналд Тръмп.
Тялото му бе открито във вторник в неговия публичен дом Love Ranch близо до Лас Вегас, след като през уикенда той отпразнува 72-ия си рожден ден.

Сред гостите на неговото празненство бяха актьорът от порно индустрията Рон Джереми, " Холивудската мадам " Хайди Флайс, бившият шериф на Аризона Джо Арпайо, както и местни политици и негови приятели.
Властите изключват убийство, но причината за смъртта на Хоф може да стане ясна чак след шест седмици.
Междувременно, вече е прекалено късно бюлетините да бъдат променени. Гласуването започва утре. Въпреки че в избирателните секции ще има уведомления, че Хоф е починал, той изглежда вероятно ще бъде избран.
" Точно, когато си мислех, че вече няма нищо в тези избори, което може да ме шокира, се случва това, " заяви консултантът в предизборната компания на Хоф - Чък Мът.
Невада е единственият щат в САЩ, в който проституцията е законна и се осъществява в около 20 лицензирани публични домове.
Повечето собственици на бордеи предпочитат около тях да не се вдига много шум. Те рядко дават интервюта и рекламират бизнеса си дискретно. Хоф обаче имаше склонност към лъскави билбордове и рекламни акции, сред които и оказване на помощ на няколко жени да " предложат на търг " своята девственост.
През 2016 г. Хоф направи неуспешен опит да влезе в местния парламент като либертарианец. През това лято той победи в предварителни избори представителя на републиканската партия, който е с три мандата в местния парламент, като постави навсякъде билбордове с ареста на своя конкурент преди три десетилетия и изпрати имейли с негова снимка, отпуснат и заспал в стол.
След победата на Хоф местните представители на републиканската партия отказаха да го подкрепят.
Ако Хоф спечели на 6 ноември, местните структури ще номинират друг представител на републиканската партия, който да заеме неговото място.
През 2015 г. Хоф издава мемоар със заглави " Изкуството на сутеньора, " по подобие на книгата на Доналд Тръмп " Изкуството на сделката. " След като спечели предварителните избори, той отдаде заслуженото на президента за това, че е утъпкал пътя преди него.
Тръмп " бе Христофор Колумб за мен, " заяви Хоф пред Associated Press. " Той намери пътя, а аз просто тръгнах по него. "
Хоф, който е роден във Финикс през 1946 г., притежавал няколко бензиностанции и други малки бизнеси, преди да се премести в Невада през 70-те години.
През 1992 г. той купува първия си публичен дом, като впоследствие увеличава броя на бордеите си до шест. Хоф започна да продава част от тях тази година, тъй като се сблъска с регулаторни проблеми в Южна Невада.
Хоф обяви, че ще свие бизнеса си, за да се концентрира върху политиката, която наричаше " мръсна работа ".
Властите отнеха лиценза на публичния дом, в който бе намерено тялото на Хоф и сега е затворен.
Другите му четирите публични домове в Северна Невада продължават работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР