На изискана церемония в столицата Mercedes представи новия си електрически

...
На изискана церемония в столицата Mercedes представи новия си електрически
Коментари Харесай

Електрическата S-Klasse кацна в София

На изискана церемония в столицата Mercedes представи новия си електрически флагман EQS. Автомобилът вече е наличен за продажба у нас, като базовата цена започва от малко над 218 хиляди лева за стандартния EQS 450+ с мощност от 333 конски сили, със задно предаване и с пробег от 734 километра.
`Електрическата

Ако решите, че искате да разгърнете пълния потенциал на електрическата лимузина, то лесно може да се разделите с над 300 хиляди лева за които да получите богато оборудван EQS 580 4Matic. При него разполагате със задвижване на четирите колела и мощност от 523 конски сили и ускорение от 0 до 100км/ч за малко над 4 секунди.
`Електрическата

Що се отнася до екстрите на модела, колите от първата серия включват в цената AMG екстериорен пакет, панорамен плъзгащ се покрив и кожена тапицерия Designio Nappa. Както вече споменахме най -слабият вариант на EQS има един електромотор с мощност 333 конски сили, който задвижва задната ос.
`Електрическата

В топ версията силовият трякт включва два електродвигателя със системна мощност 524 к.с. Независимо от версията, максималната скорост ще бъде ограничена до 210 километра в час. Що се отнася до батериите, то те ще са две с капацитет 90 и 107,8 kWh. По-малката предлага автономен пробег от 640 километра, а с по-голямата ще може да се изминава разстояние от 770 километра с едно зареждане.
`Електрическата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР