Над 7600 лева са постъпили в сметката на инициатива за

...
Над 7600 лева са постъпили в сметката на инициатива за
Коментари Харесай

Над 7600 лева са събрани в сметката за подпомагане на децата на починалите от COVID-19 медици

Над 7600 лева са постъпили в сметката на инициатива за финансово подпомагане на децата на починалите от COVID-19 медици под надслов ”За децата на героите в бяло”, съобщават от Българския лекарски съюз.

От съсловната организация стартираха кампанията преди две седмици, съвместно с Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и доброволчески организации.

Към момента има данни за седем деца на медици на възраст между 5 и 15 години, които са загубили родител от коварната болест.

Ако искате да помогнете на семейството и близките на починалите от COVID-19 медици, може да го направите чрез дарение на:

Титуляр: Български лекарски съюз

Банка: УниКредит Булбанк АД

IВАN: BG55UNCR70001523991300

BIC: UNCRBGSF

Основание: МЕДИЦИ COVID-19


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17934  Румънската съпротива прикани за отваряне на учебните заведения от 11 януари Румънската съпротива прикани за отваряне на учебните заведения от 11 януари  Хора от рисковите групи съумяха да допрян околните си в Хора от рисковите групи съумяха да допрян околните си в " Стая на прегръдките "  Повторно заразяване с ковид било доста малко евентуално Повторно заразяване с ковид било доста малко евентуално
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР