Над 1200 души са починали в САЩ през последното денонощие

...
Над 1200 души са починали в САЩ през последното денонощие
Коментари Харесай

За денонощие в САЩ от коронавируса са починали над 1200 души

Над 1200 души са починали в САЩ през последното денонощие от заболявания, предизвикани от новия коронавирус. Това е най-високият брой смъртни случаи за 24 часа откакто избухна пандемията от Ковид-19, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3688
Университетът " Джонс Хопкинс ", който ползва данни от Световната здравна организация и федералните и местните власти на САЩ, съобщи в сайта си, че за последните 24 часа от коронавируса в САЩ са починали 1243 души. Общият брой на заразените в страната е 215 417 души, а на починалите - 5116 души.

Предишният антирекорд по най-голям брой жертви на коронавируса бе регистриран в Италия на 27 март с 969 починали, отбелязва ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3688  Конференцията на Организация на обединените нации за климата се отсрочва за следващата година поради ковид Конференцията на Организация на обединените нации за климата се отсрочва за следващата година поради ковид  Осъдиха на 6 месеца затвор британец, който се изкашлял върху служител на реда Осъдиха на 6 месеца затвор британец, който се изкашлял върху служител на реда  Германските Военновъздушни сили транспортират тежко заболели от COVID-19 италианци за лекуване във Федерална Република Германия Германските Военновъздушни сили транспортират тежко заболели от COVID-19 италианци за лекуване във Федерална Република Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР