На връх Цветница те – православните талибани – надвиха над

...
На връх Цветница те – православните талибани – надвиха над
Коментари Харесай

Православните талибани победиха!

На връх Цветница те – православните талибани – надвиха над всички ни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5133
Те не се посвениха дори пред камерите да се престорят, че няма да сеят зараза. Не, направиха го, така че всички да видим, че те са по-големи от правителството, от щаба, от държавата и от всеки един от нас!

Честито, православни талибани, успяхте. Надвихте. Стана вашето. Показахте ни, че сте по-големи от нас. Надявам се печалбите ви да са били добри. Лека и доходна и по Великден, да ударите кьоравото и тогава.

Ние ли? Ние ще си седим по домовете, докато не полудеем съвсем, не се покатерим по стените и последните капки здрав разум не ни напуснат. Днес, например, в един от столичните паркове, полицията съобщи, че дори сам човек не може да разхожда и куче вече. На фона на талибаните, които лигавят една обща лъжичка в църквата. Здрав разум ли? Здравият разум не е угоден на поповете.

Борисов обяви три варианта за извънредното положение и заяви: Не мога с милиция и бой да затворя църквите!

„ Не мога с милиция и бой да затворя църквите! “, каза ни Бойко. Изглежда не може. Или не иска. Не знам – той си знае. Но е факт, че парковете можа и затвори. Бизнесът на хората можа и затвори. Църквите обаче – не. Как и защо се стигна то това решение – историята ще съди.

Фукахме се, че сме голямата работа в предпазните мерки…



Вижте внимателно видеото, в което един след друг лигавят лъжичката на попа. И пак си спомнете хвалбите за мерките.

И си припомнете – ден по ден – какво правехте и как полудявахте вкъщи, затворени, ограничени, като животни в клетка.

Който талибан още не е отишъл да олигави лъжичката на търгашите в расо, може все още да го направи, има време.

Само искам да ви кажа, че терористите от „ Ислямска държава “ спряха фанатиците си, самоубийци от действия. Терористите спряха да убиват, заради коронавируса, но българските попове – не…
Църквите в ИСТИНСКИ религиозните държави, като Гърция например, са затворени. Но в България – не. В Москва храмовете са затворени, но в България – не.

ИДИЛ съветва терористите си да стоят далеч от Европа, заради коронавируса

Духовни лидери ли? Божи служители ли?

Поне, когато втората вълна на заразата пламне, когато италианският сценарий дойде и чувалите с трупове са на камари, когато погребалните не смогват да закопават близките ви, когато болниците се препълнят, ще знаете на кого да благодарите.

Честит Празник! Мир вам.

Заразата напът да пламне? Църкви в София и в Бургас причестяват с обща лъжичка
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5133  Британският министър председател бе изписан от болница Британският министър председател бе изписан от болница  Папата с апел поради ковид Папата с апел поради ковид  За ден полицията във Варна сформира 25 акта на разхождащи се в паркове и детски площадки За ден полицията във Варна сформира 25 акта на разхождащи се в паркове и детски площадки
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР