Мюнхен, Германия. Екип на от мястото на събитието. Volkswagen планира

...
Мюнхен, Германия. Екип на от мястото на събитието. Volkswagen планира
Коментари Харесай

VW ID.Life е електромобил с цена от 20 хиляди евро

Мюнхен, Германия. Екип на от мястото на събитието.

Volkswagen планира да добави още автомобили към своя електрически бранд през следващите години, като поредното попълнение бе представено под формата на концепт на изложението в Мюнхен и се очаква да влезе в серийно производство през 2025 година. VW ID.Life ще попадне в сегмента на малките градски автомобили, а цената му ще бъде около 20 хиляди евро.
`VW

ID.Life е построен на по-малък вариант на MEB платформата на марката, а за първи път електромоторът е поставен в предната част и задвижва само предните колела. Мощността му е 230 конски сили и позволява ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 6.9 секунди, докато пробегът с едно зареждане е около 400 километра.
`VW

Типично за концепт, ID.Life разполага с някои елементи, които едва ли ще присъстват при серийния модел. Такъв например е прожекционния екран с диагонал от 34 инча, който се появява на предното стъкло и позволява гледане на филми или забавления с вградената игрова конзола.
`VW

Седалките пък предлагат различни конфигурации в зависимост от това дали искате да лежите или да стоите, като може да сгъвате предните или задните седалки тип „ пейка “, за да се наслаждавате на екрана.
`VW

Интересното е, че в интериора няма вграден дисплей за инфотеймънт системата, а колата разчита на вашият смартфон, който се закрепва в централната част на таблото посредством магнит или поставка. Подобно решение наблюдаваме и при Dacia, при последните им модели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР