Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва екстремни магии,

...
Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва екстремни магии,
Коментари Харесай

Обвиниха Бионсе в тъмна магия и заклинания за сексуално насилие

Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва " екстремни магии ", за да наблюдава и контролира финансите ѝ, предаде БГНЕС. Кимбърли Томпсън казва, че е работила като барабанист в групата на звездата в продължение на 7 години.

Музикантката иска ограничителна заповед срещу певицата. Тя твърди, че по някаква причина Бионсе започнала кампания на тормоз срещу нея, която включва " екстремно магьосничество, тъмна магия " и " магически заклинания на сексуално насилие ". Тя твърди също, че певицата е убила котето си. Томпсън смята, че Бионсе записва телефонните ѝ разговори и контролира финансите ѝ. Не е ясно защо жената вярва, че певицата прави всичко това по отношение на нея.

Томпсън действително някога е била барабанистка, която е работила заедно с Бионсе като част от женски състав. Тя също така е издала няколко свои собствени албума и е свирила с The 8G Band.

Искането на Томпсън за временна ограничителна заповед по отношение на Бионсе беше отхвърлено от съдия, най-вероятно поради нелепите празнословия за магьосничество.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР