Мощна акция на полицията се разигра преди минути на столичния

...
Мощна акция на полицията се разигра преди минути на столичния
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! "Квартал на ужасите" наричали мястото, където натръшкаха трите мутри след зрелищна гонка в София

Мощна акция на полицията се разигра преди минути на столичния булевард " Васил Левски ", точно пред Математическата гимназия.

Както БЛИЦ писа трима мъже са задържани на спирката. Арестът е станал след бясна гонка из столичните улици. Репортер на медията е на място.


Колата, с която са се опитали да избягат бандитите, е Рено. БЛИЦ научи, че полицаите са стреляли по задното стъкло на возилото, за да спрат бегълците. По информация на медията ни в акцията са участвали и ченгета с цивилно облекло. Най-вероятно те са се опитали да предотвратят наркосделка, като се представят за клиенти.



Младеж, който живее на близо, разкри пред БЛИЦ, че на скоро в района пак е имало екшън. Чула се е стрелба и викове, но нападателите са се изпарили от местопрестъплението, а след това цяла нощ в квартала са патрулирали униформени. В тази част на София са построени нови хотели с евтини цени за нощувка. От тогава насам там често ставали престъпления, а в хотелите се подвизавали предимно проститутки.
Тримата бандюги все още лежат с белезници на земята. През това време на близкия светофар се образува огромно задръстване, което стигна чак до бул. " Дондуков ".

В социалните мрежи вече започнаха различните версии, като най-веселата е, че акцията била част от снимките по новия сезон на култовия български сериал " Под прикритие ".





Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ
Видео: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР