Московски лекари се борят за живота на 25-годишната красавица Каролина,

...
Московски лекари се борят за живота на 25-годишната красавица Каролина,
Коментари Харесай

Красавица си оперира носа, а дни след това й се случи нещо ужасяващо!

Московски лекари се борят за живота на 25-годишната красавица Каролина, която е била настанена в интензивно отделение след ринопластика в частна клиника, съобщават световните медии.

Според майката на момичето, дъщеря й искала просто „ леко да коригира носа си “ и след година жената разрешила интервенцията. „ Операцията беше успешна, но след нея Каролина се почувства много нервна и не можеше да заспи. Сестра й й даде две хапчета за сън, а малко по-късно и още две “, разказва майката на красавицата.


Въпреки това, вместо да заспи, момичето започнало да се влошава и да изпада в състояние на делириум. Няколко дни по-късно момичето изпаднало в кома с белодробен оток.

Преди дни пък от jenata.blitz.bg ви разказахме за още по-шокиращ случай, при който момиче отиде да си направи ринопластика, но после се случи нещо, което съсипа цялото й семейство.

Според ръководителя на клиниката, пациентката е имала алергична реакция към едно от лекарствата. Бивш служител на болничното заведение пък смята, че анестезиологът, който е подготвил момичето за операцията, е виновен за случилото се. Оказва се, че той е бил замесен в скандален случай със смъртта на трима пациенти в друга клиника.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР