Много пъти съм правил някакви прогнози по отношение на тежки

...
Много пъти съм правил някакви прогнози по отношение на тежки
Коментари Харесай

Психолог с диагноза за Северин: Той е силно животно и психопат! Доставяло му е удоволствие да я души, изнасили и убие!

Много пъти съм правил някакви прогнози по отношение на тежки престъпления и жестоки убийства. Прави впечатление, че убийството е извършено много брутално и са оставени много следи, типично за психопат. Това заяви по Нова тв психологът д-р Веселин Герев, коментирайки Северин Красимиров, обвинен за убийството на Виктория Маринова.

" Във всеки от нас, както казва Фройд, дреме един психопат, който трябва да задоволи нагона си. Хората имат три нагона - сексуален, за храна и за самосъхранение. Обикновено мотивите за най-тежките престъпления са свързани точно с някой от тях. Тези хора обаче са вменяеми и способни. Мъжът е осъзнавал какво върши, но не може да сложи спирачка на нагона си. Той напълно съзнателно души и изнасилва жертвата, а след това я убива. Това му носи удовлетворение на душата му. По същия начин се случват всички тези битови инциденти. Това са хора, които не могат да контролират спирачките си ", каза експертът.

" Това не се проявява само веднъж в живота. Тук говорим за силно животно. Дават се маркери много назад във времето. Такива са хората, които влачат животни с колите си или малтретират животни или свои съученици ", смята още д-р Герев.

" Когато психопатът действа, той действа импулсивно. Животинското го ръководи. След като извърши деянието започва да осъзнава какво му се е случило. Най-вероятно първо е споделил с близките си. Този човек е страхлив и затова е избягал ", каза Герев.

" Хората като него имат по-високи нива на допамин. Ако в комбинация с това той е пушил трева или приемал амфетамини, всичко става още по-засилено ", заяви психологът.

" Когато човек види и осъзнае какво е направил, започва страх. Тогава той се опитва да замита следите си. Затова е взел и няколко нейни вещи. Всичко е било в момент на паника ", завърши психологът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР