Младата и красива Олга плати с живота си заради професията

...
Младата и красива Олга плати с живота си заради професията
Коментари Харесай

Богаташки син преби до смърт порноактрисата Олга, тя остави бебе сираче

Младата и красива Олга плати с живота си заради професията като порноактриса. 21-годишната рускиня, която работела също и като луксозна проститутка, бе брутално пребита от богаташкия син Андрей Деменков, съобщават московски медии.



Той успял да й нанесе най-малко сто удара с тъп предмет по цялото тяло. Трагедията е още по-голяма, защото Олга оставя малко бебе - сираче.
След жестокото убийство Андрей се укрива и в момента се издирва. Заможният му баща намерил умиращата Олга и извикал лекарите, но нараняванията й били несъвместими с живота.



По данни на руската полиция Андрей вече е бил разследван за други четири случая, в които е нападал и пребивал жестоко руски проститутки. Те, обаче, били прекалено уплашени, за да проговорят за това, което им се е случило. Едната от тях била със счупено ребро, а на другата Андрей строшил с няколко удара крака. Също така бил наказан в миналото за отвличането на 32-годишна проститутка, която измъчвал четири дълги дни в апартамента си, преди тя да успее да потърси помощ от съседите.

Полицията в Русия нарича Андрей " Синята брада " - също като героя от приказката на Шарл Перо, който убивал жените си.

Самият Андрей написал неотдавна във Фейсбук странен статус: " Прекалено уникален, за да живее и прекалено ценен, за да умре. "



Детето на Олга било родено в началото на тази година. Не е ясно кой е бащата, но сега ще расте без майка си.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР