Млада британка се прости с мечтата си да стане „Мис

...
Млада британка се прости с мечтата си да стане „Мис
Коментари Харесай

Красива британка мечтаеше да стане "Мис Англия", но всичко отиде по дяволите след едно посещение при зъболекаря

Млада британка се прости с мечтата си да стане „ Мис Англия” заради некадърен зъболекар. 29-годишната Ейприл Гилмартин повредила зъбите си и решила да потърси помощ от специалист, но стоматологът й назначил лечение, което преобърнало живота й на 180 градуса.

Всичко започнало през август 2014 година, когато Ейприл се спънала на улицата и паднала по очи на асфалта. След удара един от предните й зъби започнал да почернява и тя побързала да си запише час при стоматолог. Лекарят я убедил, че освен въпросния зъб, трябва да започне да лекува още три. „ Посъветва ме да изчистим каналите и да сложим фасети”, спомня си Ейприл.

Тази грешка при миенето на зъбите отменя ефекта на пастата

Фасетите обаче не се задържали много. Младата жена започнала да страда от нетърпими болки и била принудена да се откаже от участията си в конкурсите за красота. Стоматологът й сложил нови фасети, но те не били много стабилни, освен това цветът им бил по-различен от този на останалите й зъби.



„ Наложи се да сложим и брекети. Зъболекарят каза, че зъбите ще ме болят, докато не свикнат с фасетите. Не можех нито да ям, нито да спя. От венците ми започна да тече кръв, устата ми миришеше ужасно и се появявах пред хората само с маска”, споделя още красавицата.

Стоматологът д-р Крум Войнов посочи кои са най-големите врагове на зъбите и защо не трябва да мокрим четката преди миене



За да сложи край на мъките си, британката се обърнала към друг стоматолог и той й назначил лечение, което продължило няколко години. Сега Ейприл може отново да се усмихва, но мечтите й за титлата „ Мис Англия” отдавна са в историята.
" Всички тези години живеех в ад. Много ми харесваше да участвам в конкурси за красота, но вече е прекалено късно”, казва още тя.

Отървете се от лошия дъх в устата само за 5 минути

Бившият й зъболекар й платил компенсация в размер на 30 000 паунда. В хода на проверката станала ясно, че той не е прегледал внимателно зъбите й, което от своя страна довело до плачевните резултати.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР