Мишел Болсонаро, съпругата на бразилския президент Жаир Болсонаро, който е

...
Мишел Болсонаро, съпругата на бразилския президент Жаир Болсонаро, който е
Коментари Харесай

Съпругата на бразилския президент и двете ѝ дъщери не са заразени с COVID-19

Мишел Болсонаро, съпругата на бразилския президент Жаир Болсонаро, който е болен от новия коронавирус, съобщи днес, че тя и двете ѝ дъщери са дали отрицателен тест за COVID-19, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10337
Президентът съобщи във вторник, че е дал положителен тест за коронавируса, че е под карантина и взима лекарството хидроксихлорохин.

Мишел Болсонаро, чиято баба беше хоспитализирана и интубирана миналата седмица, направи съобщението в Инстаграм. Тя има две дъщери, едната от които е от президента.

СЗО: Много малко вероятно е светът да успее да изкорени COVID-19
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10337  Боливудска мегазвезда е с COVID-19 Боливудска мегазвезда е с COVID-19  СЗО: Много малко евентуално е светът да успее да изкорени COVID-19 СЗО: Много малко евентуално е светът да успее да изкорени COVID-19  Калифорния освобождава хиляди пандизчии поради COVID-19 Калифорния освобождава хиляди пандизчии поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР