Министърът на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на

...
Министърът на здравеопазването проф. Костадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на
Коментари Харесай

Здравният министър ще посети Пазарджик

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов  Костадин Ангелов Костадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. ще посети Пазарджик във връзка с епидемичната обстановка в областта.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11393
Министърът ще се срещне с областния управител на Пазарджик Стефан Мирев, зам.-директора на регионалната здравна инспекция д-р Хюля Шериф, с директора на областната болница в града д-р Красимир Темнилов, представители на местната власт и медицински служители от центъра за спешна помощ и многопрофилната болница.

Подобряване обслужването на пациенти с COVID-19 в Дупница обсъдиха министър Ангелов

Проф. Костадин Ангелов  Костадин Ангелов Костадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. ще посети ЦСМП-Пазарджик и МБАЛ-Пазарджик.

Предвиден е брифинг за медиите след 19 часа в Областна администрация Пазарджик.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11393  Общо 16 души пребориха COVID-19 за денонощие в Русе, шест са от дом Общо 16 души пребориха COVID-19 за денонощие в Русе, шест са от дом " Възраждане "  Повече британци са умряли това лято от грип, в сравнение с от COVID-19 Повече британци са умряли това лято от грип, в сравнение с от COVID-19  Филип Киркоров изясни за какво не носи маска Филип Киркоров изясни за какво не носи маска
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР