Министерството на отбраната на САЩ ще изпълни задълженията си за

...
Министерството на отбраната на САЩ ще изпълни задълженията си за
Коментари Харесай

Пентагонът в готовност да осигури мирното предаване на властта на Байдън

Министерството на отбраната на САЩ ще изпълни задълженията си за осигуряване на своевременно и мирно предаване на властта на новоизбрания президент Джоузеф Байдън на 20 януари. Това заяви днес в Туитър и. д. министърът на отбраната Кристофър Милър, цитиран от световните агенции.

" Аз и подчинените ми в министерството ще продължим да изпълняваме задълженията си според нашата клетва и ще осигурим своевременното и мирно предаване на властта ", посочи Милър.

Той също така осъди насилието, избухнало на Капитолийския хълм снощи.

Очаква се действащият вицепрезидент, републиканецът Майк Пенс да посети церемонията по инаугурацията на Байдън, информира в. " Политико ", позовавайки се на трима източници.

Пенс вероятно ще се появи на събитието на 20 януари, за да демонстрира подкрепата си за мирното предаване на властта, пише изданието.

Според източниците за вицепрезидента е станало по-лесно да вземе това решение, след като действащият държавен глава Доналд Тръмп го разкритикува за отказа му да подкрепи преразглеждането на резултатите от изборите на заседанието на Конгреса в сряда.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18000  Англия вкарва негативен тест за ковид от идната седмица за чужденците Англия вкарва негативен тест за ковид от идната седмица за чужденците  Австралия разгласи тридневна карантина в Бризбейн. Изисква негативен тест за чужденци Австралия разгласи тридневна карантина в Бризбейн. Изисква негативен тест за чужденци  Съединени американски щати с най-големия дневен брой жертви на ковид Съединени американски щати с най-големия дневен брой жертви на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР