Метеоролозите от американския телевизионен канал WCTI-TV бяха принудени да се

...
Метеоролозите от американския телевизионен канал WCTI-TV бяха принудени да се
Коментари Харесай

Бурята Флорънс потопи цял град, но тези двама синоптици останаха в ефир до последната секунда

Метеоролозите от американския телевизионен канал WCTI-TV бяха принудени да се евакуират от студиото си в Ню Берн, Северна Каролина, след като ураганът Флорънс ги връхлетя по време на живото предаване. Потребител на Туитър е уловил инфарктния момент и го разпространи в социалната мрежа.

„ Плашещо видео как метеоролозите на WCTI най-накрая се евакуират заради покачващите се води по време на предаването, оставяйки само графиките с нивото на дъжд от Флорънс да се върти на повторение “, написа Браян Кан.

„ В ефир метеоролозите от Ню Берн спокойно обясняваха, че една сграда е евакуирана заради засилването на бурята Флорънс, но те остават на място в ефир, за да информират обществото “, допълва той.

Двамата водещи съобщават, че ще напуснат студиото, но остават в близост до сградата. А за изпълнят дълга си и да дават актуална информация на хората, предаването ще продължи да се излъчва от друго студио. Едва тогава те излизат от кадър.

On air meteorologists in New Bern casually explaining the building has been evacuated due to Florence’s storm surge but they’re sticking around to stay on air and inform the public pic.twitter.com/bOaaM8eP8n
— Brian L Kahn (@blkahn) September 13, 2018

Eerie video as WCTI`s meteorologists finally evacuate due to rising waters mid-broadcast, leaving just the radar of Florence`s rain bands looping on repeat pic.twitter.com/9vxFqB8ZXl
— Brian L Kahn (@blkahn) September 14, 2018 Нивото на река Нойс в Ню Берн започна да се повишава заради Флорънс, съобщиха от местната метеорологична служба. На няколко места водният стълб е над нивото на преливане.

Реката се разляла по централните улици на Ню Берн. В града е обявена частична евакуация, а подвижният мост е затворен.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР