Медиците в китайския град Ухан, откъдето тръгна пандемията от новия

...
Медиците в китайския град Ухан, откъдето тръгна пандемията от новия
Коментари Харесай

За 10 дни в Ухан са извършени над 6,5 милиона теста за COVID-19

Медиците в китайския град Ухан, откъдето тръгна пандемията от новия коронавирус, за 10 дни са извършили над 6,5 милиона теста за новия коронавирус, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8515
Кампанията за масово тестване е започнала на 14 май и е продължила до 23 май. Ухан е с 11 милиона души население. Тестването е било безплатно и доброволно.

От април до сега са тествани за коронавирус 1/3 от жителите на Ухан

До решението за масово изследване се стигна, след като на 9 и на 10 май в Ухан бяха открити шест нови случая на зараза. Допреди това повече от месец нямаше нови случаи.

Според данните броят на заразените с новия коронавирус в Китай от декември досега възлиза на 82,9 хиляди души, а починалите са над 4,6 хиляди, като от 15 април в страната не е регистриран официално никакъв смъртен случай на болен от COVID-19, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8515  Дезинфекцията на Народно събрание коства 54 000 лева Дезинфекцията на Народно събрание коства 54 000 лева  Путин организира работна среща в Кремъл след близо два месеца на работа от резиденцията си Путин организира работна среща в Кремъл след близо два месеца на работа от резиденцията си  Главният консултант на английския министър председател не съжалява за пътуването си, няма да подава оставка Главният консултант на английския министър председател не съжалява за пътуването си, няма да подава оставка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР