Медиите да питат Волен Сидеров и неговите депутати защо не

...
Медиите да питат Волен Сидеров и неговите депутати защо не
Коментари Харесай

Сидеров задал ключов въпрос към Симеонов! Ето какво клати малката коалиция!

Медиите да питат Волен Сидеров и неговите депутати защо не са били в пленарната зала по време на обсъждането и гласуването на новата вицепремиерка Марияна Николова. Този въпрос към него, отвърна Красимир Каракачанов по повод слуховете, че лидерът на " Атака " е изнудвал за водаческото място в евролистата срещу подкрепа на за Марияна Николова. По неофициална информация на депутати от ВМРО и НФСБ лидерът на третата партия в коалицията е бил отрязан от другите двама.
Каракачанов потвърди, че темата е била разисквана на коалиционния съвет. " Той зададе въпроса по следния начин - ще бъдем ли заедно на евроизборите ", разказа Каракачанов в кулоарите на НС. " След толкова много оплюване от твоя страна, аз трябва да питам моето ръководство дали те са съгласни дали да бъдем заедно на евроизборите ", отговорил Валери Симеонов. Персонално не е обсъждано дали ще бъде той, дали трети, пети, добави лидерът на ВМРО.
Има проблеми, вчера сме си говорили 4 часа. Резултатът е, че " Атака " ги няма в залата, питайте ги тях защо, коментира той. В коалиционното споразумение пише, че всяка партия има право да оттегли вицепремиер, министър или друг член изпълнителната власт, и да го замени с предложение, което направи, припомни още Красимир Каракачанов.
Той предрече успокояване на страстите в ОП със завръщането на Валери Симеонов в парламента и уточни, че Сидеров остава председател на парламентарната група.
Смятам, че това ще даде възможност всеки ден да си говорят заедно в една стая с колегите и да имат възможност за диалог, прогнозира военният министър. По отношение на избраната за вицепремиер Марияна Николова заяви, че очаква да бъде особено енергична по темата демографска политика.
" Това е царицата на проблемите в България. Какви високи доходи, когато се оказва, че в България няма кой да работи. Трябва да се спре финансирането на маргиналната раждаемост и да се стимулира грамотната раждаемост ", коментира още Каракачанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР