Малко момиченце засне видео за майка си и й го

...
Малко момиченце засне видео за майка си и й го
Коментари Харесай

Майка изгледа клипче с 3-годишната си дъщеря и тръпки я побиха от видяното

Малко момиченце засне видео за майка си и й го прати през Snapchat, но когато жената изгледа кадрите, остана ужасена от това, което чу. На клипчето 3-годишната й дъщеря Маделин стои сама в стаята и не спира да повтаря: „ Нахална, малка”. И докато се чуди какво да каже след това, мъжки глас й подсказва.

По това време в къщата им в Северен Уелс нямало никакъв мъж, пише „ Мирър”. „ Първоначално не долових другия глас, но когато изгледах видеото за пети път, бях ужасена. Мислех си, че иска да каже някоя неприлична думичка, която е чула от устата ми. Но гласът каза: „ маймунка” и тя повтори след него”, разказва Кейти Джоунс.



Силно притеснена, 24-годишната жена показала видеото на майка си. А тя е категорична, че гласът много прилича на този на покойния й съпруг Питър, когото всички наричали Питър Пан. Мъжът починал от рак на гърлото, когато малката Маделин била на 5 месеца.



Между другото, това не е първият случай, който свидетелства, че мъжът се грижи за момиченцето. Маделин често разказва за призрак, който се разхожда из къщата. Вместо да си играе с по-малката си сестричка, 3-годишното момиченце стои само в стаята и разговаря с някого.



„ Това не прилича на въображаем приятел. По време на тези разговори тя спира да говори и сякаш слуша отговора. Когато я попитах какво прави, тя ми каза, че играе с дядо си”, казва още Кейти.



„ Някои твърдят, че мъжкият глас е добавен във видеото, но аз не зная как се правят такива неща. И аз бях скептична, но след като отново чух гласа на баща си, нямах никакви съмнения”, добавя младата майка.


Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР