Майките и дъщерите не винаги имат сходни интереси. Но не

...
Майките и дъщерите не винаги имат сходни интереси. Но не
Коментари Харесай

Майка и дъщеря съблазняват с общ профил в OnlyFans

Майките и дъщерите не винаги имат сходни интереси. Но не и в случая с тези две дами. Бившият модел Джеси Джо, която сега е на 54 години, и дъщеря ѝ Финикс Рей Блу (22-годишна) започнали да публикуват по-провокативни снимки в сайта Only Fans преди две години.

Джеси, която е с над 15 години опит в моделстването, вече имала самостоятелен акаунт. Финикс решила да тръгне по стъпките на майка си и също се регистрирала в платформата, известна със своето по-разкрепостено съдържание.
`Майка

Но по време на локдауна миналата година, двете дами решили, че сега е моментът да си направят общ акаунт. Първо започнали с по-обикновени снимки, но решили, че ще трябва да направят нещо драстично, за да привлекат по-широка аудитория.

А и феновете им ги карали да се снимат в по-провокативни пози – да се целуват, да се докосват и какво ли още не. Двете жени обаче твърдят, че имат граници, които никога не биха прекрачили.

Те печелят по 1 000 британски лири седмично о голите си снимки в OnlyFans.

Джеси обясни: „ Нашата фен база е огромна – тя не е само във Великобритания, тя е международна. Изкарваме приблизително 1 000 паунда на седмица, но преди няколко седмици спечелихме 30 000 британски лири за пет дни. Съдържанието ни се състои от красиви голи изображения, но ние просто позираме заедно, не се докосваме. “
`Майка

„ Някои хора ни молят да се докосваме или да играем с играчки, но аз казвам, че няма шанс – все пак сме майка и дъщеря. “

Те, разбира се, се сблъскват и с негативни коментари. Казват, че много хора смятат, че те нямат кръвна връзка, но жените отричат.

„ Сега напълно игнорираме всякакви негативни коментари към нас и оставяме тези хора да се карат помежду си. "

Въпреки негативните отзиви, Джеси и Финикс не съжаляват за избора си и вярват, че позитивите в кариерата им надвишават негативите.

„ Всички, които ни познават, знаят, че сме наистина близки приятелки и си вярваме. Имаме голям късмет, че имаме приятели, които ни подкрепят толкова много. “

„ И двете имаме партньори от повече от две години и те ни подкрепят напълно. "

„ Ние наистина се наслаждаваме на работата, която вършим, защото разполагаме с времето си и изкарваме пари “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР