Любо Киров е новият ментор в „Гласът на България“. Бившият

...
Любо Киров е новият ментор в „Гласът на България“. Бившият
Коментари Харесай

Нови рокади в "Гласът на България"! Поли Генова е аут, а на нейно място...

Любо Киров е новият ментор в „ Гласът на България “. Бившият вокал на „ Те “ ще заеме мястото на Поли Генова в следващия сезон на шоуто, прослушванията за който вече започнаха. Водещите също ще бъдат сменени.
Още към средата към средата на лятото бТВ се впусна в търсене на музикант, който да заеме мястото на Поли. Младата певица напоследък прекарва все повече време зад граница заради гаджето си – филипинец. За нея било почти невъзможно да е на разположение по време на цялостния процес на работа по предаването, който продължава с месеци.
Ето защо след два сезона като ментор помолила да я освободят. След като проучили няколко кандидатури за мястото й, в екипа се спрели на Любо Киров. Той има сериозен опит като съдия в конкурентното шоу на Нова – „ Х Фактор “, пише „ Уикенд “.
Говори се обаче, че рейтингът на последното бил пълно разочарование, заради което решили да го спрат. За сметка на това „ Гласът “ вече няколко поредни години се радва на завиден зрителски интерес, което убедило Любо да приеме предложението за работа в шоуто.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР