Лъчезар Попиванов от младежката организация на ГЕРБ във Видин се

...
Лъчезар Попиванов от младежката организация на ГЕРБ във Видин се
Коментари Харесай

Лъчезар Попиванов от МГЕРБ-Видин стана доброволец в МБАЛ „Св.Петка”

Лъчезар Попиванов от младежката организация на ГЕРБ във Видин се отзова на призива на медиците и стана доброволец в МБАЛ „ Св.Петка” в дунавския град.

" Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него”, сподели Попиванов.

„ Не се замислих и за секунда дали да стана доброволец. Счетох, че това е мой дълг. Апелирам и хората да бъдат дисциплинирани и да спазват препоръките на експертите. Лично видях умората в очите на медиците. Те са на предела си, но всички са организирани и всеотдайни в работата си. Тези хора са истинските герои! ", допълни Попиванов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16094  Определени са ставките за обвързана поддръжка за животните в планинските региони за 2020 година Определени са ставките за обвързана поддръжка за животните в планинските региони за 2020 година  Вижте къде в Бургас може да се подари кръв за добиване на плазма Вижте къде в Бургас може да се подари кръв за добиване на плазма  Интерпол: Престъпни мрежи може да се опитат да манипулират имунизациите против COVID-19 Интерпол: Престъпни мрежи може да се опитат да манипулират имунизациите против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР