Лечебните заведения и в Троян се нуждаят от подкрепата на

...
Лечебните заведения и в Троян се нуждаят от подкрепата на
Коментари Харесай

Болниците в Троян се нуждаят от още медици и доброволци

Лечебните заведения и в Троян се нуждаят от подкрепата на медицински лица и на доброволци за санитари и за дезинфекция, съобщават от общинската администрация.

Това е станало ясно на заседание на Временния оперативен щаб за борба с коронавирус.



Според Щаба необходимо е медицинските лица, които няма да работят в училищата и детските заведения до 21 декември, съгласно гласуваните от Министерски съвет днес нови противоепидемични мерки, да се включат в работата на двете троянски лечебни заведения и да подпомогнат персонала, който вече е в недостиг и е изключително претоварен и изморен.

Лечебните заведения имат нужда и от доброволци за санитари и за дезинфекция, което означава, че може да се включат и хора без медицинско образование, които искат да помогнат.

Лечебните заведения ще подсигурят на медицинските специалисти и доброволците пълен комплект лични предпазни средства за тяхната безопасна работа, както и график, по който могат да се включат - почасов или на пълна смяна, според техните предпочитания и възможности.

За повече информация и включване в работата като доброволци са посочени номерата за връзка: 070014721; 0878901853, допълват от администрацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15721  Експерти на СЗО желаят още веднъж да посетят пазара в Ухан, откъдето е тръгнал новият ковид Експерти на СЗО желаят още веднъж да посетят пазара в Ухан, откъдето е тръгнал новият ковид  Часове наред близки на мъж не знаят в коя болница е, уведомяват ги след гибелта му Часове наред близки на мъж не знаят в коя болница е, уведомяват ги след гибелта му  6814 нови заболели от ковид в Турция, 168 умряли 6814 нови заболели от ковид в Турция, 168 умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР