Леко покачване има в броя на починалите заразени с новия

...
Леко покачване има в броя на починалите заразени с новия
Коментари Харесай

Леко покачване на смъртните и новите случаи на заразени с COVID-19 в Италия

Леко покачване има в броя на починалите заразени с новия коронавирус и на броя на новите случаи на зараза в Италия за последните 24 часа, съобщи БТА, като се позова на данни на италианската Агенция за гражданка защита.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6946
За последното денонощие от Ковид-19 са починали 269 души, а вчера те бяха 285. Новите случаи на зараза за последното денонощие са 1965, а вчера те бяха 1872.

102-годишна сингапурка се справи с коронавируса

Общо от началото на епидемията в Италия починалите заразени са 28 236. Болните и носителите на вируса към настоящия момент са намалели на 100 943, а вчера те бяха 010 551.

Намаляват пациентите в интензивно отделение. Днес те са 1578, а вчера те бяха 1694, като тази тенденция се наблюдава от дълго време. Цялостният брой на случаите в Италия (включващ оздравелите, починалите и хората с активна зараза) възлиза на 207 428 души.

В Италия са тествани за коронавирус вече близо 1,4 милиона души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6946  В Ню Йорк учебните заведения ще останат затворени до края на образователната година В Ню Йорк учебните заведения ще останат затворени до края на образователната година  COVID-19: Ваксина ще има единствено за богатите? COVID-19: Ваксина ще има единствено за богатите?  102-годишна сингапурка се оправи с ковид 102-годишна сингапурка се оправи с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР