Кризите са труден момент да се преценяват рейтинги, накрая кризата

...
Кризите са труден момент да се преценяват рейтинги, накрая кризата
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Трябва да се мисли за кризата в по-широк контекст

Кризите са труден момент да се преценяват рейтинги, накрая кризата отминава, в някакъв смисъл остава, тогава се вижда кой какво е говорил. Не е трудно да се държиш в трудни времена така, че да се харесаш, заяви пред БНТ проф. Александър Маринов – ръководител на Стратегическия съвет към президента.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5015
По думите му трябва да се мисли за кризата в по-широк контекст. Не можем да се скрием до 13 май, а на 14 май вирусът вече да го няма. Трябва да се научим да живеем с него, с необходимите предпазни мерки, каза Маринов.

Европейските страни работят за постепенно излизане от строгите мерки. Българското правителство и парламент неглижираха социално-икономическите мерки, коментира Маринов.

Радев: Подкрепям мерките, никога не съм казвал, че трябва да паднат. Не се ли всява паника като се говори за трупове по улиците?

Президентът зове за балансиране на мерките, с целенасочени стъпки за разхлабване там, където е възможно, каза още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5015  В Сърбия е въведена възбрана на придвижването за период от 60 часа В Сърбия е въведена възбрана на придвижването за период от 60 часа  Проф. Кантарджиев разкри, че започваме още един способ на проучвания - на пуловете Проф. Кантарджиев разкри, че започваме още един способ на проучвания - на пуловете  Борисов желае: Само с маска или шал да се излиза. Борисов желае: Само с маска или шал да се излиза. " Мразим да умрем, умрем да ненавиждаме ", подсети той
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР