Кризисният щаб в Белград реши на днешното си заседание досегашните

...
Кризисният щаб в Белград реши на днешното си заседание досегашните
Коментари Харесай

Учебната година в Сърбия ще продължи от 18 януари

Кризисният щаб в Белград реши на днешното си заседание досегашните мерки срещу разпространяването на епидемията от коронавирус да останат в сила и бе оценено, че няма пречки за продължаване на учебната година от 18 януари, съобщи " Танюг ".

Министърът на труда Дария Кисич-Тепавчевич заяви след заседанието на Кризисния щаб, че решението за запазване на мерките се отнася за задължителния PCR тест за влизане в страната. Въз основа на епидемиологичната ситуация е оценено, че няма пречк учебната година да продължи от 18 януари, каза тя.

Що се отнася до ваксинацията, министърът каза, че тя върви безпрепятствено. В Сърбия днес пристигнаха допълнителни количества от ваксината на " Пфайзер/Бионтех ", предаде БНР. Пратки от тази ваксина ще пристигат всяка седмица и ваксинирането ще продължи по приоритети, каза министърът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18138  Руската ваксина Руската ваксина " Спутник V " е сложена към този момент на 1,5 млн. по света  Семейства от Търговище и четири села са били подкрепени поради пандемията Семейства от Търговище и четири села са били подкрепени поради пандемията  Франция би трябвало да затвори границите си с Англия Франция би трябвало да затвори границите си с Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР