Континентален Китай съобщи за 16 нови случая на Ковид-19 на

...
Континентален Китай съобщи за 16 нови случая на Ковид-19 на
Коментари Харесай

Китай съобщи за нови 16 случая на коронавирус

Континентален Китай съобщи за 16 нови случая на Ковид-19 на 13 декември, след като предходния ден новите случаи бяха 24, предаде агенция Ройтерс.

Националната здравна комисия посочи в изявление, че 14 от новите случаи са внесени от чужбина. Два случая на вътрешно предаване на болестта са установени в провинция Хейлунцзян.

Броят на новите асимптоматични случаи, които Китай не класифицира като потвърдени случаи на Ковид-19, е паднал до девет от 14 ден по-рано.

Общият брой на потвърдените случаи на Ковид-19 в континентален Китай сега възлиза на 86 741, а броят на смъртните случаи остава непроменен - 4634, отбелязва Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16688  Отпадат ограничаващи ограничения за Мадрид и Каталуния Отпадат ограничаващи ограничения за Мадрид и Каталуния  Превеждат по 1000 лева на персоналните лекари, работещи с Коронавирус пациенти Превеждат по 1000 лева на персоналните лекари, работещи с Коронавирус пациенти  Персоналът на Белия дом ще би трябвало да изчака за ваксина против COVID-19? Персоналът на Белия дом ще би трябвало да изчака за ваксина против COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР