„Който е очаквал друго, е бил наивен“, заяви пред bTV

...
„Който е очаквал друго, е бил наивен“, заяви пред bTV
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Борисов трябва веднага да отстрани Симеонов

„ Който е очаквал друго, е бил наивен “, заяви пред bTV и предаването „ 120 минути “ д-р Николай Михайлов по отношение на случващото се в последните дни около Обединените патриоти. “Волен Сидеров и Валери Симеонов имат плитки страсти и доста възпалими “, напомни той.
Сидеров иска да продължи и да завърши благополучно кариерата си в Европарламента, но ще трябва да се конкурира с Ангел Джамбазки, смята д-р Михайлов. Сидеров и Симеонов играят играта си с елементарната цел да оцеляват и да пребъдат, каза още той.
Д-р Николай Михайлов коментира ВМРО и позицията в коалицията. По думите му, Красимир Каракачанов стои стабилно в управляващата коалиция. Патриотите в политиката имат обаче проблем и той е структурен, добави той.
Той коментира и последните прояви на Валери Симеонов. По думите му, Бойко Борисов веднага трябва да отстрани Симеонов, но това, обясни той, премиерът няма да направи. Причината, според Михайлов, е, че Борисов иска да завърши мандата си. „ Съдейки обаче по начина на политиката, която се води, идеята за цял мандат няма как да стане “, добави Михайлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР