Кметът на район Източен Иван Стоянов е дал положителна проба

...
Кметът на район Източен Иван Стоянов е дал положителна проба
Коментари Харесай

Районен кмет на Пловдив е дал положителна проба за коронавирус

Кметът на район " Източен " Иван Стоянов е дал положителна проба за коронавирус, съобщава БНР. По неофициална информация той е под карантина в къщи в добро състояние.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10977
С коронавирус е и служител на Община Пловдив, който работи в сградата на площад " Стефан Стамболов ". Той също е поставен под карантина.

Служител на община Пловдив е с положителен за коронавирус

Общината предприема всички мерки по дезинфекция на административните сгради за предотвратяване на заразяване.

Ръководството на администрацията призовава гражданите да ограничат посещенията си в администрацията, а при неизбежност - да предприемат всички необходими лични предпазни действия.

Влизането в административните сгради ще бъде при засилен контрол за правилно носене на предпазни маски или шлемове и измерване за наличие на висока температура.

За последното денонощие регистрираните нови случаи на заразени в област Пловдив са 24.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10977  Три нови случаи на COVID-19 в Търговище Три нови случаи на COVID-19 в Търговище  28-годишен мъж от Берковица е с позитивен тест за COVID-19 28-годишен мъж от Берковица е с позитивен тест за COVID-19  Русия заяви за над 5500 нови инфектирани с ковид и 129 смъртни случая Русия заяви за над 5500 нови инфектирани с ковид и 129 смъртни случая
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР