Кметът на Община Ловеч засилва контрола като възлага на кметовете

...
Кметът на Община Ловеч засилва контрола като възлага на кметовете
Коментари Харесай

Община Ловеч затяга контрола по спазване на мерките срещу коронавируса

Кметът на Община Ловеч засилва контрола като възлага на кметовете на кметства и кметските наместници на населени места в Община Ловеч да докладват незабавно за нарушения на предписанията на здравните органи от лицата, поставени под карантина в съответното населено място.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3244
Заповедта е с цел осъществяване на контрол по изпълнението на разпоредителните мерки, съобщиха от пресцентъра на Общината. Заповедта е изпратена на кметовете на кметства и кметските наместници за сведение и изпълнение.

София опустя

Нареждането е на основание чл. 44, ал. 1, т. 1, т. 8 и ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл. 63, ал. 4 и ал. 5 от Закона за здравето, т. 3 на Заповед № РД-01-158/26.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3244  Фейсбук дава 100 милиона $ в поддръжка на новинарски медии, наранени от ковид Фейсбук дава 100 милиона $ в поддръжка на новинарски медии, наранени от ковид  Теменужка Петкова отговори за какво не е хубаво да се стопират сметките за ток Теменужка Петкова отговори за какво не е хубаво да се стопират сметките за ток  Путин: Борбата ни против болестта жъне триумфи Путин: Борбата ни против болестта жъне триумфи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР