Китай съобщи за 109 нови случая на зараза с коронавируса,

...
Китай съобщи за 109 нови случая на зараза с коронавируса,
Коментари Харесай

Китай съобщи за нови 109 случая на зараза с коронавируса

Китай съобщи за 109 нови случая на зараза с коронавируса, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

От тях 93 са на местно ниво, като от тях 54 са в провинция Хъбей, която е около Пекин. Североизточната провинция Цзилин съобщава за рекордните 30 нови случая на зараза.

За шести пореден ден в Китай новите случаи на зараза надвишават 100. Но властите въвеждат драстични мерки, в това число и изолация на над 28 милиона души, за да се спре разпространението на заразата.

В Пекин бяха регистрирани два нови случая. Властите на града ще започнат да изискват от пътниците от чужбина да се подлагат на здравно наблюдение за седем допълнителни дни освен 21-те досегашни.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18403  Много излекувани за денонощие от COVID-19, инфектираните са малко Много излекувани за денонощие от COVID-19, инфектираните са малко  140 купонджии с актове за противозаконни празненства през уикенда 140 купонджии с актове за противозаконни празненства през уикенда  Епидемиолог: Преболедувалите ковид не могат да бъдат заразни по-късно Епидемиолог: Преболедувалите ковид не могат да бъдат заразни по-късно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР