Карантинните мерки, възобновени в германския окръг Гютерсло заради огнището на

...
Карантинните мерки, възобновени в германския окръг Гютерсло заради огнището на
Коментари Харесай

Разширяват карантинните мерки около огнището на COVID-19 в кланица в Германия

Карантинните мерки, възобновени в германския окръг Гютерсло заради огнището на коронавирус в месопреработвателно предприятие в района, се разпростират и върху съседния окръг Варендорф, предаде БТА, като се позова на местните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9670
Предвижда се във Варендорф отново да бъдат въведени ограничения за обществени събирания, да бъдат затворени спортните обекти и отменени културните събития на закрито, каза здравният министър на провинция Северен Рейн-Вестфалия Карл-Йозеф Лауман.

Германски град се затвори отново

Същите мерки бяха обявени днес за Гютерсло, където се намира кланицата и месопреработвателният завод. От четвъртък във Варендорф също така ще бъдат затворени училищата и центровете за детски грижи. В Гютерсло подобна мярка беше взета по-рано този месец.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9670  Доц. Кунчев разкри ще има ли удължение на изключителната конюнктура и разгласи: Този вирус се оказа доста костелив орех Доц. Кунчев разкри ще има ли удължение на изключителната конюнктура и разгласи: Този вирус се оказа доста костелив орех  Масови инспекции за маски в Пловдив Масови инспекции за маски в Пловдив  Губят или печелят лечебните заведения от лекуването на пациенти с COVID-19? Губят или печелят лечебните заведения от лекуването на пациенти с COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР