105-и ден от руската инвазия в Украйна. Всичко по темата: Руската инвазия

...
105-и ден от руската инвазия в Украйна.
Всичко по темата:
Руската инвазия
Коментари Харесай

105-И ДЕН ОТ ВОЙНАТА: Засилват се атаките срещу украинския град Николаев

105-и ден от съветската инвазия в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5886
Проследете най-важните вести в развиване:

10:02
Украйна разгласява Книга на екзекутурите


Украйна възнамерява идната седмица да издаде специфична "Книга на екзекуторите " с доказана информация за военни закононарушения, осъществени от съветската войска. Сред изброените лица ще бъдат освен тези, които са направили военните закононарушения, само че и техните командири, написа "Сега ".
Копирано
07:15
Екологичен потенциал разисква шестия пакет със наказания против Русия


Председателят на Върховна рада на Украйна Руслан Стефанчук ще бъде в центъра на вниманието този понеделник в Европейския парламент в Страсбург. Евродепутатите ще обсъдят и шестия пакет наказания против Русия, който планува прекъсване на 90% от съветския нефт за Европа до края на годината.
Копирано
07:08
Лавров е в Турция, разисква с Чавушоглу мирните договаряния с Украйна


Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров е на работно посещаване в Турция. Очаква се съществена тематика на диалозите с турския му сътрудник Мевлют Чавушоглу да бъдат вероятностите за обновяване на мирните договаряния с Украйна.
Копирано
07:02
Зеленски отхвърли съветските войски да са постигнали пробив в Донбас


Руските войски не са пробили към момента защитата на украинските сили в Източна Украйна, съобщи президентът Володимир Зеленски във вечерното си видеообръщение, представено от ДПА.
Копирано
06:59
Над 1000 украински пленници са отведени в Русия за следствени дейности


Над 1000 украински бойци, предали се в Мариупол, са трансферирани в Русия, с цел да бъдат осъществени следствени дейности против тях, съобщи ТАСС, като се базира на собствен източник в съветските правоохранителни органи.
Копирано
06:55
Меркел осъди нашествието в Украйна в първото си изявление от напускането на канцлерския пост


Руското навлизане в Украйна е "брутално нахлуване, при което не се зачитат човешките права, а за това няма опрощение ", сподели някогашният немски канцлер Ангела Меркел в първото си изявление, откогато напусна поста си, представена от ДПА.
Копирано
06:51
Световната банка утвърди нови 1,49 милиарда $ за Украйна


Световната банка заяви, че управителното ѝ тяло е одобрило отпущането на нови парични средства за Украйна в размер на 1,49 милиарда $, с цел да ѝ се помогне в изплащането на заплатите на държавните чиновници и обществените служащи.
Копирано
06:41
Засилват се офанзивите против украинския град Николаев


Обстановката там е доста по-опасна спрямо преди две седмици, за това заяви ръководителят на военната администрация на Николаевска област Виталий Ким.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР