Италианските власти съобщиха за нови 681 починали заразени от коронавируса

...
Италианските власти съобщиха за нови 681 починали заразени от коронавируса
Коментари Харесай

За първи път от над седмица дневният брой на починалите от Ковид-19 в Италия спада под 700 души

Италианските власти съобщиха за нови 681 починали заразени от коронавируса в Италия за последните 24 часа, предадоха световните агенции.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4150
За първи път от повече от седмица дневният брой на жертвите е под 700, отбелязва ДПА. Общият брой на починалите от началото на епидемията досега възлиза на 15 362, допълва ТАСС и БТА.

Затворници в Италия започват да правят медицински маски

Общият брой на заразените, включително починалите и оздравелите, възлиза на 124 632. В сравнение с вчера има 2886 нови случая на зараза. Излекувалите се в страната са вече 20 996.

За първи път от началото на епидемията в страната и има и спад в броя на хората в интензивни отделения. Днес те са 3994 срещу 4068 вчера. 74 пациенти са изведени от интензивното.

Това е важна новина, защото тя позволява на нашите болници да си поемат дъх. За първи път цифрата спада от началото на тази спешна ситуация ", заяви шефът на италианската гражданска защита Анджело Борели.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4150  Тръмп ще изиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, в случай че средствата свършат Тръмп ще изиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, в случай че средствата свършат  Проф. Габровски се разплака поради доброволец в Проф. Габровски се разплака поради доброволец в " Пирогов " - момче, израснало в обществен дом  Над 300 жертви на COVID-19 в Африка Над 300 жертви на COVID-19 в Африка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР