И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното в

...
И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното в
Коментари Харесай

Лекарите от Света Анна отново призоваха за солидарност в борбата срещу COVID-19

И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното в България спешно отделение - това на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД се събраха за да проведат спонтанна акция, призоваваща за солидарност между медиците и обществото в битката с COVID-19. Те бяха включили светлините на мобилните си телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в трудните времена на епидемия.

Участниците в акцията апелираха към обществото да си помогнем взаимно, като се спазват препоръките за лична хигиена, ограничения на събиранията и контактите на закрито, както и за стриктно носене на маски.

Лекарите и медицинските сестри от първа линия в битката с COVID-19 бяха категорични, че обществото, помагайки на българското здравеопазване, помага на себе си и че единствено с общи усилия ще победим заразата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14115  Започна присъединяване на Бойко Борисов във видеоконференцията на Европейския съвет Започна присъединяване на Бойко Борисов във видеоконференцията на Европейския съвет  Официално: Испания е в изключително състояние Официално: Испания е в изключително състояние  Расте броят на инфектираните с COVID-19 в Дома за възрастни хора с умствена назадничавост в село Медовина Расте броят на инфектираните с COVID-19 в Дома за възрастни хора с умствена назадничавост в село Медовина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР