Инфарктна нощ преживяха феновете на най-популярния музикален формат в ефира.

...
Инфарктна нощ преживяха феновете на най-популярния музикален формат в ефира.
Коментари Харесай

Българката Никол остана единственото момиче в италианския X-Factor

Инфарктна нощ преживяха феновете на най-популярния музикален формат в ефира. Оспорваната битка, за това кой ще продължи в X-Factor Италия се реши късно през нощта на 11 ноември. Голямата новина от музикалното състезание е, че не само че Никол Паласчева- Nika Paris продължава напред в надпреварата, но е и единственото момиче, което остава „ в играта “.

Персоналните стилисти на Никол в Рим отново бяха избрали уникална визия за българката. В LIVE 03, 16-годишната българка се появи в актуален over size сет, с графитен бляскав ефект. Както винаги талантливата Ника беше изключително артистично на сцената и съвсем заслужено, след изпълнението на песента “Lonely” на Джъстин Бийбър, продължи напред.
`Българката

В бекстейджа на предаването, Никол сподели, че се радва да е още част от най-авторитетното музикално предаване, но все пак съжалява за близката си приятелка Vale LP- участничката, която отпадна вчера от шоуто. На обратния полюс е менторът на Nika Paris, британецът Mika. Щастлив от успеха на българката, той сподели, че Никол прави едно изключително музикално пътуване и се възхищава на нейната чувствителност, която толкова силно завладява от сцената.

Финалът на X-Factor Италия е на 9-ти декември и мястото на българката в него изглежда все по- реалистично. От екипа обявиха, че за следващия голям концерт, който ще е на 25-ти ноември, в Италия се очаква да пристигне Ед Шийрън, като големия звезден гост в шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР