Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е написано какво трябва

...
Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е написано какво трябва
Коментари Харесай

Борисов с горещ коментар от Брюксел за поредния трус при Патриотите

Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е написано какво трябва да правим четири години. В коалицията " Обединени патриоти " си имат свои правила, за които нито се интересувам, нито съм информиран, нито ми е работа. Толкова ежедневни станаха техните спорове, та не намирам за интересно дори и да ги коментирам. С тези думи в Брюксел премиерът Бойко Борисов коментира поредните трусове при коалиционния му партньор.

Той уточни, че днес е имал разговори с вицепремиерите Валери Симеонов и Красими Каракачанов, а само преди дни при него на среща е бил Волен Сидеров.

Иначе ремиерът Бойко Борисов е в Брюксел, където ще участва в редовното заседание на ЕС. Заседанието на Европейския съвет започна тази вечер с обсъждане на Брекзит във форм ЕС-27. " Ще имаме още един съвет, през ноември има дата. Сега влизаме, не мога да кажа новините съвет ", коментира премиерът.

Той коментира и грозния начин, по който бе очернена България след убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова. " Считаме, че заради изборите май месец, много от партиите се опитаха да използват един случай, за да очернят една от най-големите партии ", уточни Борисов.

" Едно голямо извинявай, поред. Как на базата на фалшиви новини и публикации и се очерни държава? Не сме били в хипотезата на Малта или Словакия. Благодирих на Ангела Меркел за мерките на германските власти ", добави той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР