Израелското правителство удължи националната карантина, въведена заради коронавируса. Решението бе

...
Израелското правителство удължи националната карантина, въведена заради коронавируса. Решението бе
Коментари Харесай

Израел удължи националната карантина

Израелското правителство удължи националната карантина, въведена заради коронавируса. Решението бе взето, след като страната отчете вчера рекордните 10 021 случая на зараза за денонощие, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Настоящата карантина, трета поред, трябваше да приключи в петък. Сега тя е удължена до края на месеца, се казва в съобщение от канцеларията на премиера. Училищата и детските градини са затворени, затворени са и търговските центрове, а заведенията могат да доставят храна само за вкъщи. Хората нямат право да посещават домовете на други хора, които не са част от тяхното семейство. Придвижванията на повече от 1 километър от дома също са ограничени.

В Израел тече ваксинационната кампания срещу коронавируса. Вчера за един ден бяха ваксинирани 186 000 души, като от тях 114 000 получиха първа доза, а 72 000 - втора доза. Досега в страната са ваксинирани 2,2 милиона души.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18550  Меркел и министър председателите на провинциите се договориха за удължение на Коронавирус рестрикциите в Германия Меркел и министър председателите на провинциите се договориха за удължение на Коронавирус рестрикциите в Германия  Дания включва бездомниците измежду предпочитаните групи за Covid имунизация Дания включва бездомниците измежду предпочитаните групи за Covid имунизация  Масовата имунизация против Коронавирус в Бразилия стартира от джунглата на Амазонка Масовата имунизация против Коронавирус в Бразилия стартира от джунглата на Амазонка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР