Израел регистрира рекорден ръст на новозаразените с коронавируса от повече

...
Израел регистрира рекорден ръст на новозаразените с коронавируса от повече
Коментари Харесай

Израел регистрира рекорден брой новозаразени с COVID-19

Израел регистрира рекорден ръст на новозаразените с коронавируса от повече от два месеца, съобщи здравното министерство, цитирано от ДПА.

Министерството е отчело 5585 нови случая за последното денонощие, което е най-висок ръст от началото на октомври, когато Израел бе в положение на национална карантина, предаде БТА. В средата на септември правителството наложи втора карантина, която значително намали ръста на заразените. След това от средата на октомври властите постепенно започнаха да разхлабват ограниченията, но след ръст на инфекциите наложиха в неделя трета карантина.

Междувременно Израел е поставил най-много ваксини на глава от населението в света, според сайта на Оксфордския университет " Нашия свят " (Our World). Здравният министър Юли Еделщайн обяви днес, че 152 000 души са получили първата си доза ваксина предишния ден и общо почти 650 000 израелци са се ваксинирали.

" Така ще победим епидемията ", написа министърът в Туитър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17591  Математик с плашеща прогноза за смъртността от COVID-19 в България през 2021 година Математик с плашеща прогноза за смъртността от COVID-19 в България през 2021 година  Ваксинират против COVID-19 45 лекари и медицински сестри в Монтана Ваксинират против COVID-19 45 лекари и медицински сестри в Монтана  НОЩ и Националния имунизационен щаб ще дадат брифинг по отношение на COVID-19 НОЩ и Националния имунизационен щаб ще дадат брифинг по отношение на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР