Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ съвместно с Българско общество на пациентите

...
Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ съвместно с Българско общество на пациентите
Коментари Харесай

COVID-19: Какво трябва да знаят трансплантираните пациенти и чакащите за трансплантация

Изпълнителна агенция „ Медицински надзор “ съвместно с Българско общество на пациентите с пулмонална хипертония подготвиха информация какво трябва да знаят за COVID-19 трансплантираните хора и чакащите за трансплантация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3805
Освен най-често задаваните въпроси има и няколко прости, но доказали своята ефективност правила и препоръки за ежедневно поведение с цел предпазване от заразяване с COVID-19.

За пръв път в света присъдиха ръка от жив донор

Все още малко се знае за влиянието на имуносупресията, раковата химиотерапия или трансплантация върху предаването или тежестта, с която ще протече евентуално на COVID-19. Предполага се, че пациентите, получаващи такива лечения, биха били изложени на по-висок риск от развитие на тежко заболяване. Тази информация е разработена с цел да отговори на някои от често срещаните въпроси, които може да се породят относно COVID-19. Ако за някои хора, правилата наложени поради пандемията от COVID-19 са трудни за изпълнение, то за всички трансплантирани или получаващи, имуносупресивни терапии пациенти те са ежедневие.

Пълният текст може да намерите на: https://iamn.bg/за-пациенти/ръководства/
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3805  Посланик Секизкьок разкри за какво в Турция няма изключително състояние поради COVID-19 Посланик Секизкьок разкри за какво в Турция няма изключително състояние поради COVID-19  Слави Трифонов: Депутати ни мислят, че са над разпоредбите Слави Трифонов: Депутати ни мислят, че са над разпоредбите  Животът в Чехия може да се възстановява до юни Животът в Чехия може да се възстановява до юни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР