Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да

...
Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да
Коментари Харесай

Много грозна сцена във ВИП Брадър! Кулагин стигна дъното, нарече Божана "повръщня" и...

Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да стигне до крайности Валентин Кулагин, удари дъното в стремежа си да привлече вниманието към своята особа.

Омерзени, съквартирантите му започнаха просто да го игнорират и спряха да говорят с постоянния дразнител в Къщата. По време на вечеря напрежението там се сгъсти до степен на непоносимост. Малко преди останалите да се съберат около масата, той яде от своята храна, за която се е договорил с продуцентите - риба и зеленчуци. Това не му попречи вечерта да поиска да се присъедини към останалите на масата.

Там го очакваше изненада - Божана се бе настанила на стола му и той побесня. " Това си е моето място. Всеки може да се мести, вие ако сте пионки, се местете ", заяви Кулагин и поиска отново да яде. След което взе чинията с храна на Божана и я изхвърли в мивката. Това не му попречи да се завърти около нея, когато минути по-късно тя стана да готви, очаквайки вечеря. " Повърня ", нарече я той и продължи да чака да му сготви.



Всичко това срина психически Божана и тя отиде в изповедалнята, където започна да плаче: " Не искам да съм зла, мога да съм по-зла, защото ми се е случвало и знам какво мога. Много рядко си позволявам да рева, а тук е минало колосално малко време, в което циврех три пъти. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР