Известната тенисистка Серена Уилямс се оплака, че трябва да напусне

...
Известната тенисистка Серена Уилямс се оплака, че трябва да напусне
Коментари Харесай

Серена Уилямс изплака: Заради бебето вече нямам собствена стая!

Известната тенисистка Серена Уилямс се оплака, че трябва да напусне дневната и да я предостави изцяло на едногодишната си дъщеря Олимпия. Играчките й заемали почти цялото пространство и това е проблем, който всички родители срещат.



" Понякога трябва просто да вдигна ръце. " Тази майка имаше хол, а сега има стая за игри, кога се случи това ", написа 37-годишната тенис легенда под снимката, на която тя прозира в стая, пълна с играчки.



Серена очевидно се е предала и се отказала от идеята, че холът трябва да е чист и предназначен за възрастни. Феновете й се идентифицираха с нея.
" Ти поне можеш поне да се движиш в хола, аз не мога да го направя ", пише една майка, докато друга изповядва: " Преди четири години махнахме стъклената маса, един ден ще я върна ".

" Заради детските играчки, стаята изглежда приятна ", " Имам четири деца и мисля, че правя това два или три пъти на ден ", " Цялата ми къща изглежда така. Никой няма време за това ", " Насладете се на всяка минута, растат преди вие го разберете ", бяха част от коментарите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР