И в Пловдив лекарите призоваха хората да спазват противоепидемичните мерки.

...
И в Пловдив лекарите призоваха хората да спазват противоепидемичните мерки.
Коментари Харесай

И лекарите в Пловдив призоваха да се спазват противоепидемичните мерки

И в Пловдив лекарите призоваха хората да спазват противоепидемичните мерки.

Медици от УМБАЛ " Св. Георги " и болницата " Каспела " излязоха пред лечебните заведения с включени светлини на телефоните си в знак на подкрепа към всички на първа линия в борбата с COVID-19 и с молба към хората да спазват мерките.

Както е известно, апел за спазване на противоепидемичните мерки отправиха и дежурните лекари от столичната Спешна помощ тази вечер. Те излязоха пред централния вход на сградата, в която се помещава центъра, със запалени светлини на телефоните.

По този начин се присъединиха към призивите на колегите си от най-големите столични болници.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14037  Виктор Димчев: Познавам хора, които се присмиваха на ген. Мутафчийски, а в този момент пишат жалейки за свои близки Виктор Димчев: Познавам хора, които се присмиваха на ген. Мутафчийски, а в този момент пишат жалейки за свои близки  От на следващия ден: още по-строги ограничения на пазарите в София От на следващия ден: още по-строги ограничения на пазарите в София  Носенето на маски навън към този момент е наложително и в Португалия Носенето на маски навън към този момент е наложително и в Португалия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР