Засилени са полицейските проверки в парковете и пешеходните зони в

...
Засилени са полицейските проверки в парковете и пешеходните зони в
Коментари Харесай

Засилени са полицейските проверки в парковете в Плевен

Засилени са полицейските проверки в парковете и пешеходните зони в област Плевен. Това съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен.

За констатирани нарушения от гражданите в различни " зелени зони " до 31 март са съставени 59 акта за глоби.

В региона до днес са образувани и 18 дела за досъдебно производство за нарушаване на домашната карантина.

От Областната дирекция на МВР апелират жителите на областта, завърнали се от чужбина, да спазват задължителната 28-дневна домашна карантина, за да не попаднат под наказателно преследване, се посочва в съобщението.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3557 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3557  Жена от Антоновско се е прибрала в България със аероплан, в който е имало пасажер, дал позитивна проба за COVID-19 Жена от Антоновско се е прибрала в България със аероплан, в който е имало пасажер, дал позитивна проба за COVID-19  Австралия субсидира товарни полети за експорт на селскостопански артикули Австралия субсидира товарни полети за експорт на селскостопански артикули  Служителка на БДЖ на гара Илиянци е умряла от ковид? Служителка на БДЖ на гара Илиянци е умряла от ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР