Заразата с коронавирус в Испания е под контрол, заяви днес

...
Заразата с коронавирус в Испания е под контрол, заяви днес
Коментари Харесай

Коронавирусът в Испания е под контрол, заяви правителството

Заразата с коронавирус в Испания е под контрол, заяви днес испанското външно министерство, след като британското правителство наложи 14-дневна карантина на всички завръщащи се от средиземноморската страна в отговор на скока на новите случаи там, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10835
Болниците се справят добре с увеличаването на заразените и над половината нови случаи са безсимптомни, посочи министерството, допълвайки, че заразата в Каталуния и Арагон скоро трябва да бъде изцяло под контрол.

ТУИ отмени всички почивки в континентална Испания до 9 август

Ведомството коментира, че е очаквало да има някои клъстъри на зараза след края на ограничителните мерки. Те са установени и са взети мерки, отбелязва БТА.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10835  Лекар и здравна сестра са измежду новите инфектирани с COVID-19 в Добричка област Лекар и здравна сестра са измежду новите инфектирани с COVID-19 в Добричка област  Седемхилядният Фъджет е първият град под карантина в Румъния Седемхилядният Фъджет е първият град под карантина в Румъния  Учени потвърдиха способността на кучетата да надушват ковид Учени потвърдиха способността на кучетата да надушват ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР