Заради пандемията от коронавируса Съветът за сигурност обсъди вчера положението

...
Заради пандемията от коронавируса Съветът за сигурност обсъди вчера положението
Коментари Харесай

Заради коронавируса Съветът да сигурност на ООН свиква виртуални съвещания

Заради пандемията от коронавируса Съветът за сигурност обсъди вчера положението в Либия на видеоконферентно съвещание, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2738
Виртуалните срещи на 15-членния орган обаче не са официални поради отказа на Русия, една от петте страни - постоянни членове на Съвета, да ги признае за такива, казаха дипломати.

СЗО: Тестове за COVID-19 са започнали в сирийската провинция Идлиб

При дискусиите онлайн няма преводачи, както е на обичайните съвещания в Ню Йорк, а гласуването на официални решения се осъществява в писмена форма.

Китайският посланик в ООН, който е ротационен председател на Съвета, публикува снимка от виртуално съвещание на Съвета за сигурност в Туитър по-рано тази седмица.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2738  МВФ отпуска над 120 милиона $ на Киргизстан за битка с ковид МВФ отпуска над 120 милиона $ на Киргизстан за битка с ковид  Китай заяви за 55 нови случая на ковид Китай заяви за 55 нови случая на ковид  Временно Пета МБАЛ и Временно Пета МБАЛ и " Света Анна " в София няма да одобряват пациенти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР